Without our Ancestors we do not exist
KEPADA SESIAPA SAUDARAMARA YANG ADA PENDAPAT SALASILAH TOK ABDUL JABBAR 2007 ADA BANYAK KESILAPAN?  SILA HANTARKAN KEPADA KAMI MAKLUMAT-MAKLUMAT SUPAYA DAPAT DIPERBETULKAN.
Kepada semua saudaramara dan pelawat-pelawat kami meminta maaf terlebih dahulu; sila ambil perhatian.

Peningkatan sekuriti dan keselamatan bahan-bahan seperti gambar, data, carta dan ebooks akan diutamakan daripada pencurian dan menyalahguna bahan-bahan data dan gambar oleh sebilang pelawat yang tidak beramanah dan yang telah menyalahgunakan kan gambar-gambar dalam Lamanweb dan Blog mereka sendiri sebagai tarikan pelawat dan politik dan juga memberi maklumat-maklumat yang tidak tepat dan ada juga yang salah.

The increase in security and safety of all the materials, photos, ebooks, charts and other sensitive data from the Familytree section of this website is our prime concern.

In the past visitors has been misappropriating without permission copyright photos and other data for political purposes and using the photos out of contex to support their own agenda and also as a crowd puller to their own Blogs and Forum.

"Ingatan didalam kenangan akan menjadi pudar dengan masa
tetapi Gambar Wajah Kesayangan yang tiada lagi akan menjadi kenangan manis dan menyubohkan ingatan baru."
Abu Bakar Ahmad
TO CENTRE AND ENLARGE PAGE PRESS CONTROL & SCROLL..................TO CENTRE AND ENLARGE PAGE PRESS CONTROL & SCROLL.......................TO CENTRE AND ENLARGE PAGE PRESS CONTROL & SCROLL